ارزیابی تیتراسیون جوش‌شیرین پترو طرح پارس در دانشگاه تربیت مدرس

با توجه به اهميت ظرفيت بافري جوش‌شيرين در گروه بيوشيمي دانشگاه تربيت مدرس آزمايشي براي تعيين خلوص و همچنين ظرفيت بافري جوش‌شيرين پترو طرح پارس طراحي گرديد.

بر اين اساس آزمايش با نمونه آزمايشگاهي استاندارد مرک با خلوص حداقل 99 درصد مورد مقايسه قرار گرفت. در نمودار شماره يک منحني تيتراسيون بي‌کربنات سديم به‌وسيله HCL نمايش داده‌شده است.

 

نمودار 1- منحنی تیتراسیون بی‌کربنات سدیم به‌وسیله HCL(دانشگاه تربیت مدرس، تیر 93 )

در نمودار شماره 2 pKa جوش‌شیرین نشان داده‌شده است. نتایج به‌دست‌آمده از این نمودار نشان‌دهنده این است که جوش‌شیرین پترو طرح پارس با نمونه استاندارد تفاوت معنی‌داری ازنظر pKa نشان نمی‌دهد.

 

نمودار شماره 2- نمودار pKa جوش‌شیرین (تربیت مدرس، تیر 93)

به‌منظور شبیه‌سازی هر چه بیشتر شرایط شکمبه آزمایش دیگری برای خنثی‌سازی اسیدلاکتیک توسط جوش‌شیرین طراحی شد. نتایج به‌دست‌آمده نشان‌دهنده این است که تفاوت محسوسی بین نمونه‌ها با نمونه استاندارد وجود ندارد. منحنی تیتراسیون مربوطه در نمودار 3 آورده شده است. محاسبات نشان می‌دهد که مقدار 520 میلی‌گرم جوش‌شیرین به‌منظور حفظ pH در محدوده 5 تا 7 موردنیاز است.

نمودار شماره 3- منحنی تیتراسیون جوش‌شیرین با اسیدلاکتیک (دانشگاه تربیت مدرس، مهر 93)

 

صفحه محصول: جوش شیرین پترو طرح پارس

آنالیز آزمایشگاه های مرجع در مورد جوش شیرین پترو طرح پارس

آنالیز آزمایشگاه کنترل کیفی جوش شیرین پترو طرح پارس

ارزیابی ظرفیت بافری جوش شیرین در دانشگاه تهران

 

  • تعداد بازدید: 1652

دیدگاه ها

نظر شما پس از تایید مدیردر سایت نمایش داده می شود