آنالیز آزمایشگاه های مرجع در مورد جوش شیرین پترو طرح پارس

به منظور بررسی حفظ کیفیت محصول تولیدی جوش شیرین پترو طرح پارس ارزیابی دوره ای این محصول در گروه بیوشیمی دانشگاه تربیت مدرس تهران به عمل می آید.

در این گروه خلوص بی کربنات و ظرفیت بافری جوش شیرین مورد سنجش و ارزابی قرار می گیرد. نتایج حاصل از ارزیابی خلوص بی کربنات  در جدول ذیل گنجانده شده است.

 

همچنین میزان فلزات سنگین موجود در جوش شیرین پترو طرح پارس نیز مورد بررسی دوره ای در آزمایشگاه مبنا قرار می گیرد که نتایج حاصل از این آزمایش ها و مقایسه آن با سطح استاندارد در نمودار زیر آورده شده است.







صفحه محصول: جوش شیرین پترو طرح پارس

ارزیابی تیتراسیون جوش شیرین پترو طرح پارس در دانشگاه تربیت مدرس

آنالیز آزمایشگاه کنترل کیفی جوش شیرین پترو طرح پارس

ارزیابی ظرفیت بافری جوش شیرین در دانشگاه تهران

  • تعداد بازدید: 1655

دیدگاه ها

نظر شما پس از تایید مدیردر سایت نمایش داده می شود