عیب یابی سیلاژ

در ذیل برخی از مشکلات معمول در تولید سیلاژ و علل اصلی آنها ذکر شده است.

مشکل 1: بالا رفتن حرارت

بالا رفتن حرارت خیلی بالا (بیشتر از 49 درجه سانتیگراد) در طی مرحله تنفس و تخمیر:

-    مقدار ماده خشک بالا
-    طول اندازه خرد کردن بالا
-    سرعت پر کردن آهسته
-    بسته بندی نامناسب
-    نشت هوا از دیواره های سیلو یا در اطراف ورودی ها
-    آلودگی با میکرواورگانیسم های نامطلوب توسط سیلاژهای قدیمی، کود و غیره
-    محصولات بیش از حد بالغ
-    توزیع و پخش ضعیف در داخل سیلو
-    درجه حرارت محیطی بالا
-    آسیب دیدن توسط باران در طی دوره پلاساندن


مشکل 2- ثبات هوازی ضعیف

مواد سیلاژ در هنگام خروج داغ است و bunk life در آن ضعیف است.

-    نرخ و سرعت آهسته خروج مواد از داخل سیلو
-    زمان بیش از حد ماندن خوراک در bunk
-    گسترش کپک ها و مخمرها بدلیل حضور اولیه بالا و طولانی مدت هوا و قرار گرفتن در معرض هوا
-    آلودگی در داخل سیلو با سیلاژهای قدیمی سیلاژهای کپکی و کود و غیره
-    آب و هوای گرم و مرطوب
-    طول قطعات خرد کردن زیاد
-    نفوذ هوا از دیواره ها و از اطراف ورودی ها
-    برداشت نامتوازن سیلاژ از سطح سیلو
-    بسته بندی نامناسب
-    آسیب رسیدن به محصول به خاطر تگرگ، حشرات ، پرندگان و غیره


مشکل 3- فساد در قسمت های سطحی سیلو

فساد زیاد در سطح سیلو

-    مقدار ماده خشک بالا
-    بته بندی نامناسب
-    پوشش ضعیف سیلو
-    پوشش ضد آب یا مقاوم در مقابل باد نباشد
-    سرعت آهسته خروج سیلاژ از داخل سیلو
-    نسبت سطح به حجم بالا در ساختمان سیلو


مشکل 4-فساد در توده سیلاژ:

فساد در داخل توده سیلاژ

-    میزان ماده خشک بالا و فشرده سازی ضعیف
-    اندازه قطعات خرد کردن بلند
-    توزیع و پخش ضعیف
-    بسته بندی نامناسب
-    نفوذ هوا از دیواره های سیلو از راه های ورودی
-    آلودگی با سیلاژهای قدیمی و یا کپکی ، کود و غیره
-    محصولات سیلو شده با رطوبت زیاد
-    وجود مواد علوفه ای، علف های هرز یا خاک در سیلو


مشکل 5- مواد تلقیحی کمکی نمی کنند

به نظر می رسد که مواد تلقیحی تاثیری بر سیلاژ ندارند:

-    شیوه مدیریت نامناسب
-    استفاده از مواد افزودنی تلقیحی دیگر که می توانند موجب کاهش زنده مانی مواد تلقیحی شوند.
-    مقایسه اثرات مختلف ساختارهای ذخیره سازی
-    مقایسه اثرات بین محصولات علوفه ای مختلف
-    مقایسه اثرات در سال های مختلف


مشکل 6- مصرف خوراک پایین تر و تولید شیر پایین:

کاهش مصرف خوراک و تولید
تغذیه با سیلاژ با کیفیت پایین:

-    سیلاژی که سطح آن دچار فساد شده است.
-    سیلاژ کپکی
-    سیلاژ خیس و کثیف
-    سیلاژ با ماده خشک بالا
-    غلظت بالای اسید استیک (بوی سرکه تندو قوی)
-    غلظت بالای اسید بوتیریک (بوی بد و متعفن)
-    غلظت بالای آمونیاک
-    سیلاژ با نیترات بالا


فاکتورهای مدیریتی

-    تغذیه با سیلاژ قبل از  تکمیل فرآیند تخمیر یا زمانی که سیلاژ درجه حرات خیلی بالایی بدلیل طولانی شدن فاز تنفس داشته باشد
-    تغییر برنامه غذادهی
-    تغییر در مواد تشکیل دهنده جیره غذایی
-    عدم تعادل مناسب جیره غذایی
-    تغییر مکان غذادهی
-    تجهیزات فرسوده
-    تغییر در محصول به عنوان مثال محصول جدید سیلاژ ذرت
-    تغییرات ناگهانی آب و هوا


مشکل 7- نفوذ و نشت

پسآب یا روانآب

-    سیلو کردن محصولات با رطوبت بالا
-    اتلاف کربوهیدرات های محلول در آب و پروتئین های محلول
-    اندازه ریز کردن بیش از حد کوتاه
-    وجود نسبت های بالای میکرواورگانیسم ها در پسآب می تواند مشکلات زیست محیطی در اطراف سیلو و نهرها و تالاب های اطراف شود.

 

 

مقالات مرتبط

نیترات در سیلاژ ذرت

کیفیت سیلاژ با مدیریت خوب آغاز می شود

اتلاف در تهیه و استفاده از سیلو

مراحل تخمیر در سیلو

  • تعداد بازدید: 133

دیدگاه ها

نظر شما پس از تایید مدیردر سایت نمایش داده می شود