مشکل 1: بالا رفتن حرارت
بالا رفتن حرارت خیلی بالا (بیشتر از 49 درجه سانتیگراد) در طی مرحله تنفس و تخمیر:
- مقدار ماده خشک بالا
- طول اندازه خرد کردن بالا
- سرعت پر کردن آهسته
- بسته بندی نامناسب
- نشت هوا از دیواره های سیلو یا در اطراف ورودی ها
- آلودگی با میکرواورگانیسم های نامطلوب توسط سیلاژهای قدیمی، کود و غیره
- محصولات بیش از حد بالغ
- توزیع و پخش ضعیف در داخل سیلو
- درجه حرارت محیطی بالا
- آسیب دیدن توسط باران در طی دوره پلاساندن
مشکل 2- ثبات هوازی ضعیف
مواد سیلاژ در هنگام خروج داغ است و bunk life در آن ضعیف است.
- نرخ و سرعت آهسته خروج مواد از داخل سیلو
- زمان بیش از حد ماندن خوراک در bunk
- گسترش کپک ها و مخمرها بدلیل حضور اولیه بالا و طولانی مدت هوا و قرار گرفتن در معرض هوا
- آلودگی در داخل سیلو با سیلاژهای قدیمی سیلاژهای کپکی و کود و غیره
- آب و هوای گرم و مرطوب
- طول قطعات خرد کردن زیاد
- نفوذ هوا از دیواره ها و از اطراف ورودی ها
- برداشت نامتوازن سیلاژ از سطح سیلو
- بسته بندی نامناسب
- آسیب رسیدن به محصول به خاطر تگرگ، حشرات ، پرندگان و غیره
مشکل 3- فساد در قسمت های سطحی سیلو
فساد زیاد در سطح سیلو
- مقدار ماده خشک بالا
- بته بندی نامناسب
- پوشش ضعیف سیلو
- پوشش ضد آب یا مقاوم در مقابل باد نباشد
- سرعت آهسته خروج سیلاژ از داخل سیلو
- نسبت سطح به حجم بالا در ساختمان سیلو
مشکل 4-فساد در توده سیلاژ:
فساد در داخل توده سیلاژ
- میزان ماده خشک بالا و فشرده سازی ضعیف
- اندازه قطعات خرد کردن بلند
- توزیع و پخش ضعیف
- بسته بندی نامناسب
- نفوذ هوا از دیواره های سیلو از راه های ورودی
- آلودگی با سیلاژهای قدیمی و یا کپکی ، کود و غیره
- محصولات سیلو شده با رطوبت زیاد
- وجود مواد علوفه ای، علف های هرز یا خاک در سیلو
مشکل 5- مواد تلقیحی کمکی نمی کنند
به نظر می رسد که مواد تلقیحی تاثیری بر سیلاژ ندارند:
- شیوه مدیریت نامناسب
- استفاده از مواد افزودنی تلقیحی دیگر که می توانند موجب کاهش زنده مانی مواد تلقیحی شوند.
- مقایسه اثرات مختلف ساختارهای ذخیره سازی
- مقایسه اثرات بین محصولات علوفه ای مختلف
- مقایسه اثرات در سال های مختلف
مشکل 6- مصرف خوراک پایین تر و تولید شیر پایین:
کاهش مصرف خوراک و تولید
تغذیه با سیلاژ با کیفیت پایین:
- سیلاژی که سطح آن دچار فساد شده است.
- سیلاژ کپکی
- سیلاژ خیس و کثیف
- سیلاژ با ماده خشک بالا
- غلظت بالای اسید استیک (بوی سرکه تندو قوی)
- غلظت بالای اسید بوتیریک (بوی بد و متعفن)
- غلظت بالای آمونیاک
- سیلاژ با نیترات بالا
فاکتورهای مدیریتی
- تغذیه با سیلاژ قبل از تکمیل فرآیند تخمیر یا زمانی که سیلاژ درجه حرات خیلی بالایی بدلیل طولانی شدن فاز تنفس داشته باشد
- تغییر برنامه غذادهی
- تغییر در مواد تشکیل دهنده جیره غذایی
- عدم تعادل مناسب جیره غذایی
- تغییر مکان غذادهی
- تجهیزات فرسوده
- تغییر در محصول به عنوان مثال محصول جدید سیلاژ ذرت
- تغییرات ناگهانی آب و هوا
مشکل 7- نفوذ و نشت
پسآب یا روانآب
- سیلو کردن محصولات با رطوبت بالا
- اتلاف کربوهیدرات های محلول در آب و پروتئین های محلول
- اندازه ریز کردن بیش از حد کوتاه
- وجود نسبت های بالای میکرواورگانیسم ها در پسآب می تواند مشکلات زیست محیطی در اطراف سیلو و نهرها و تالاب های اطراف شود.
مقالات مرتبط
نیترات در سیلاژ ذرت
کیفیت سیلاژ با مدیریت خوب آغاز می شود
اتلاف در تهیه و استفاده از سیلو
مراحل تخمیر در سیلو