اکتی ساف (بیوساف) - Actisof

جزئیات کالا
نام کالا : اکتی ساف (بیوساف) - Actisof

اکتی ساف (بیوساف)

منشاء:

 مخمر زنده ساکارومایسس سرویسیه سویه Sc47

ترکیبات اکتی ساف:


اکتی ساف (بایوساف) حاوی حداقل 10 میلیارد سلول زنده مخمر به ازای هرگرم از محصول می باشد و اولین مخمر زنده ساکارومایسس سرویسیه (سویه47 Sc)، که شرکت لزافر فرانسه در اتحادیه اروپا به ثبت رسانده است.

 

توضیحاتی درباره اکتی ساف :

شکل ظاهری: اکتی ساف به صورت میکروگرانول‌های کرم رنگ می باشد.

 

مکانیسم عمل در نشخوارکنندگان:

اکسیژن برای اکثر میکرواورگانیسم‌های مطلوب شکمبه سمی بوده و مانع رشد باکتری‌های تجزیه‌کننده غیرهوازی الیاف، کاهش تدریجی متابولیسمی شکمبه و درنتیجه موجب هضم اندک الیاف موجود در خوراک می‌گردد. این عمل بیشتر در زمان استفاده از جیره‌های غنی از پروتئین و کربوهیدرات‌های قابل تخمیر (مصرف بالای کنسانتره) روی می‌دهد. ثابت بودنpH و یا نوسانات اندک آن با کمترین میزان اکسیژن شکمبه، دو عامل مهم تعیین کننده فعالیت جمعیت میکروبی شکمبه می باشند.

در چنین شرایطی نقش کلیدی اکتی ساف با مصرف اکسیژن و ایجاد شرایط غیرهوازی، ضمن تحریک باکتری‌های سلولیتیک در حفظ شرایط مطلوب برای فعالیت جمعیت میکروبی شکمبه کاملاً چشمگیر می باشد.

اکتی ساف با کاهش اکسیژن موجود در شکمبه به میزان 10 برابر، شرایط بهینه‌ای را جهت عملکرد میکرواورگانیسم‌های شکمبه فراهم نموده و موجب افزایش فعالیت جمعیت میکروبی می‌گردد. بهبود عملکرد جمعیت میکروبی شکمبه باعث هضم بهتر نشاسته و سلولز و در نتیجه مصرف کارآمدتر مواد مغذی جیره و افزایش تولید اسیدهای چرب فرار می‌گردد، که این امر انرژی بیشتری را برای فعالیت ماهیچه‌ها و غدد پستانی دام فراهم نموده و درنتیجه موجب افزایش تولید شیر می‌شود. از طرفی موجب افزایش تولید پروپیونات و استات شده که به ترتیب سبب بهبود تولید شیر و چربی شیر می‌گردد. اکتی ساف متعاقباً باعث بالا رفتن توده میکروبی و درنتیجه افزایش سنتز پروتئین میکروبی (BCP) شده که با برطرف نمودن احتیاجات اسیدهای آمینه، موجب تولید گوشت با کیفیت بهتر و افزایش پروتئین شیر می‌گردد.

اکتی ساف با تحریک باکتری‌های مصرف کننده لاکتات بطور ویژه از تشکیل اسید لاکتیک جلوگیری نموده و در نتیجه موجب کاهش خطر اسیدوز به خصوص اسیدوز تحت بالینی می‌گردد.

 

ویژگی‌های اکتی ساف :

- پایداری محصول در طی دوره انبارداری

- پایداری محصول در دمای پلت (84 درجه سانتیگراد)

- فعال ماندن سلول‌های مخمر با حداقل 10 میلیارد سلول زنده به ازای هرگرم محصول

- عملکرد بهینه و فزآینده دستگاه گوارش

 

میزان مصرف پیشنهادی اکتی ساف:

 6-4 گرم به ازای هر راس گاو شیری در روز

 

برای دریافت کاتالوگ کلیک کنید: Actisof.pdf

برای مشاهده محصول روی پنجره زیر کلیک کنید

این محصول شامل2ویدیو معرفی محصول می‌باشد