سویا

جزئیات کالا
نام کالا : سویا

در این روش دانه سویا بوسیله یکی از جدیدترین روش های ابداعی در مدت زمان کوتاهی حرارت داده می‌شود.با استفاده از این تکنولوژی هیچ آسیبی به ویتامین ها وپروتئین سویا وارد نشده،مواد ضد تغذیه ایی آن ازبین رفته و حرکت جنبشی مولکول‌های آب، آن را بدون نیاز به بخار دادن آماده‌ی پرک شدن می‌کند.سپس دانه‌ی سویا با توجه به نیاز مشتری یا به صورت دانه کامل رست شده و یا از بین غلطک‌های خاصی عبور داده می‌شود و پرک می‌شود.این روش یکی از بهترین روش ها در تولید سویای فول فت رست و رست پرک شده می‌باشد،که مورد استفاده در تغذیه دام بزرگ و کوچک و طیور و آبزیان می‌باشد.
دانه سویا فرآوری شده با این روش به عنوان یک ماده غذایی مناسب از لحاظ انرژی و پروتئین جایگاه ویژه در تغذیه دام و طیور دارد.
فول فت سویا به علت داشتن پروتئین عبوری مناسب به همراه انرژی بالا در گاوهای تازه‌زا و پرتولید بسیار توصیه می‌گردد.
فول فت سویا تولید شده با این روش(طبق آخرین متد های روز دنیا) دراین واحد صنعتی به سفارش شرکت سها آگرین تک تولید می‌شود و با برند سها آگرین در بازار توزیع می‌شود.

 

آزمون

نتیجه

آزمون

نتیجه

رطوبت (%)

10-7

کلسیم(%)

91/.

ماده خشک (%)

93-90

فسفر(%)

53/.

چربی خام (%)

3/17

عصاره عاری از نیتروژن (%) NFE

13/28

پروتین خام(%)

35

مجموع مواد قابل هضم (%) TDN

84/90

فیبر خام(%)

5/8

انرژی قابل هضمDE (Kcal/kg)

4005

خاکستر(%)

7/4

انرژی متابولیسمیME (Kcal/kg)

3595

نمک(%)

38/.

پروتین عبوری

65-59

 

ملاحظات نگهداری محصول:
نگهداری در دمای 15تا 25 درجه سانتیگرادو روی پالت و دور از نور مستقیم آفتاب ،رطوبت حشرات پرندگان و جوندگان نگهداری شود.
تاریخ انقضاء 4 ماه پس از تولید