آگرین گارد

جزئیات کالا
نام کالا : آگرین گارد

تامین نیازهای تغذیه ای گاوهای شیرده پرتولید چالشی مهم در صنعت گاو شیری می­باشد. میزان ماده خشک مصرفی و سلامت شکمبه، اصول مهم در حفظ تعادل مکانیسم­ های متابولیکی و سلامت بدن گاو است که پیامد آن تولید و تولیدمثل کارآمدتر و نهایتا بهبود اقتصاد دامپروری خواهد بود. امروزه به دلیل قیمت بالای علوفه و همچنین نیاز بالا به دریافت انرژی، استفاده از مقادیر بالای کنسانتره در جیره گاوهای شیرده رایج می­باشد که سبب مستعد شدن دام به اسیدوز (تحت حاد) و پیامدهای ناشی از آن می­ شود. همچنین این موضوع باعث می ­شود که گاوها دچار ناهنجاری­ هایی مانند کاهش چربی شیر، لنگش و کاهش عملکرد سیستم ایمنی شوند که به شدت بر اقتصاد گله­ های شیری تاثیر منفی می­گذارد. به همین دلیل استفاده از افزودنی­ هایی که باعث تثبیت شرایط شکمبه و همچنین حفظ خوراک مصرفی شوند می­توانند کمک شایانی به بهبود کارایی اقتصادی گله ­های شیری کنند.

پرورش متراکم دام ­ها همراه با عوامل تنش زای دیگر مانند بیماری­ ها، تغییرات جیره ای، حمل و نقل و تنش­ های محیطی باعث کاهش عملکرد سیستم ایمنی بدن می­ شود و در نتیجه دام را مستعد آلودگی به میکروب­های بیماری­زای دستگاه گوارش می­ کند. تجمع باکتری های بیماری زا تهدیدی برای سلامت دام است و همچنین با کاهش عملکرد دام باعث کاهش سود اقتصادی دامدار می­شود.

پروبیوتیک ­ها، افزودنی­ های میکروبی زنده هستند که از طریق بهبود تعادل میکروبی روده اثر سودمندی بر عملکرد میزبان دارند. یک پروبیوتیک مناسب باید بتواند شرایط متفاوت در قسمت های مختلف دستگاه گوارش دام را تحمل کند و در محل مناسب اثر خود را نشان دهد.

برای مثال پروبیوتیک مناسب باید قدرت زنده ماندن در pH پايين شيره معده را داشته باشد و بتواند در برابر صفرا و شيره لوزالمعده مقاومت کند. همچنین باید قابليت اتصال به اپيتليوم مخاط روده و قدرت رقابت با عوامل بيماري­ زا را داشته باشد و با فعاليت ضد ميكروبي و ايجاد پاسخ ايمني، موجب افزايش تعداد باكتري­ هاي مفيد و كاهش باكتري هاي مضر بگردد.

 

نقش پروبیوتیک بر بهبود سلامتی و عملکرد گوساله ها

پرورش گوساله­ های سالم که رشد کافی داشته باشند برای موفقیت گله­ های شیری لازم است. ولیکن، در اولین ماه زندگی گوساله ­ها با عوامل استرس­زای مختلف مواجه می­ شوند، در حالیکه سیستم ایمنی انها هنوز توسعه کافی نیافته است که باعث حساسیت زیاد انها به بیماری­ های مختلف از جمله بیماری­ های دستگاه گوارش می ­شود. دستگاه گوارش همه حيوانات در زمان تولد عاري از هرگونه باكتري است ولي بلافاصله ميكروارگانيسم­ هاي مختلف در اثر مصرف خوراك و تماس با محيط در آن مستقر مي­ شوند، و هر عاملي كه ابتدا وارد اين دستگاه شود فرصت استقرار بيشتري دارد. تعادل میکروارگانیسم­ های روده در دام­ های جوان عاملی مهم است که بر سلامتی دام تاثیر می­گذارد، بخصوص در گوساله ­ها که به اسهال و بیماری­های تنفسی حساس هستند که می­تواند به علت تغییرات جیره ای، عوامل بیماری زا، ویروس­ها، یا سایر عوامل قبل از اینکه سیستم ایمنی بالغ شود. از سوی دیگر، از شير گرفتن گوساله ­ها تنش تغذيه اي و رواني شديدي را به گوساله ها وارد می­کنند. بنابراین استفاده از افزودنی­ هایی که بتواند در گوساله ­ها با جلوگیری از استقرار باکتری­های مضر در روده، و به هضم مواد مغذی، استقرار جمعیت میکروبی، توسعه شکمبه و کاهش تنش شیرگیری کمک کند می­ تواند نقش مهمی در بهبود عملکرد گوساله ­ها داشته باشد.

پروبیوتیک ­ها میکروارگانیسم­ های زنده هستند و زمانی که به میزان کافی مصرف شوند، می­توانند برای میزبان مفید باشند. یک پروبیوتیک مناسب باید سمی و بیماری­ زا نباشد، و بتواند شرایط دستگاه گوارش را تحمل کند و از رشد عوامل بیماری ­زا جلوگیری کند و همچنین باعث افزایش عملکرد سیستم دفاعی و ایمنی بدن دام شود. پروبیوتیک ­ها، افزودنی ­های میکروبی زنده هستند که از طریق بهبود تعادل میکروبی روده اثر سودمندی بر عملکرد میزبان دارند. یک پروبیوتیک مناسب باید بتواند شرایط متفاوت در قسمت­ های مختلف دستگاه گوارش دام را تحمل کند و در محل مناسب اثر خود را نشان دهد. برای مثال پروبیوتیک مناسب باید قدرت زنده ماندن در pH پايين شيره معده را داشته باشد و بتواند در برابر صفرا و شيره لوزالمعده مقاومت کند. همچنین باید قابليت اتصال به اپيتليوم مخاط روده و قدرت رقابت با عوامل بيماري­ زا را داشته باشد و با فعاليت ضد ميكروبي و ايجاد پاسخ ايمني، موجب افزايش تعداد باكتري­هاي مفيد و كاهش باكتري هاي مضر بگردد.

به طور کلی، اهمیت تغذیه پروبیوتیک ­ها در حیوانات تازه متولد شده، ایجاد و حفظ میکروارگانیسم ­های روده ای طبیعی به عنوان محرک تولید است. در نوزادان، جمعیت میکروبی دستگاه گوارش در حال گذار و بسیار حساس است. تغییرات ناگهانی محیط یا رژیم غذایی باعث تغییر جمعیت میکروبی دستگاه گوارش می ­شود که اغلب منجر به افزایش شیوع اسهال در گوساله ­ها می­گردد که در نهایت باعث تأخیر رشد می ­شوند. پروبیوتیک­ها از طریق افزایش غلظت گلوبولین ­ها و تعداد و فعالیت کشندگی نوتروفیل­ ها از یک سو و از سوی دیگر با کاهش میکروفلور مضر دستگاه گوارش از قبیل کلی­ فرم­ها باعث تقویت سیستم دفاعی بدن و جلوگیری از ابتلای گوساله­ ها به بیماری­ های مختلف متابولیکی و عفونت می ­شوند.

 

آگرین گارد

پروبیوتیک جهت مصرف در گوساله و نشخوارکنندگان

مکانیسم عمل

باکتری های موجود در اگرین گارد با باکتری های مضر دستگاه گوارش برای استفاده از منابع غذایی و استقرار در مخاط روده رقابت کرده و با تولید انواع متابولیت‏‌ها از رشد و تکثیر میکروارگانیسم‏‌های بیماری­زا ممانعت می­کند. این محصول موجب اصلاح جمعیت باکتریایی، تحریک سیستم ایمنی و عبور سریع باکتری­های بیماری ­زا از دستگاه گوارش می‏‌شوند. همچنین این باکتری­ ها با بهبود رشد باکتری های شکمبه باعث افزایش تولید اسیدهای چرب فرار  و کاهش تولید متان در شکمبه و نهایتا بهبود کارایی دام می­شوند.

همچنین این باکتری ها با تولید انزیم در روده باعث افزایش هضم مواد عبوری از شکمبه در روده گردیده و باعث افزایش قابلیت کلی هضم مواد خوراکی می شوند. از سوی دیگر این میکروارگانیسم‏‌ها با جلوگيري از رشد بسیاری از عوامل بیماری زا ‏باعث بهبود عملکرد سیستم ایمنی، کاهش تنش، و در نهایت منجر به افزایش اشتها، وزن بدن و نیز بهبود ضریب تبدیل غذایی می‌شود.

دستگاه گوارش همه حيوانات در زمان تولد عاري از هر گونه باكتري است ولي بلافاصله ميكروارگانيسم هاي مختلف در اثر مصرف خوراك و تماس با محيط در آن مستقر مي شوند و هر عاملي كه ابتدا وارد اين دستگاه شود فرصت استقرار بيشتري دارد. از سوی دیگر، از شير گرفتن گوساله ها تنش تغذيه اي و رواني شديدي را به گوساله ها وارد می کند. بنابراین استفاده از اگرین گارد در گوساله ها با جلوگیری از استقرار باکتری های مضر در روده، افزایش هضم مواد مغذی، کمک به استقرار جمعیت میکروبی و توسعه شکمبه و کاهش تنش شیرگیری می تواند نقش مهمی در بهبود عملکرد گوساله ها داشته باشد.

 

خواص اگرین گارد

:

ترکیبات موجود در اگرین گارد اثرات یکدیگر را تقویت نموده و از طریق های زیر موجب افزایش عملکرد می گردند:

  • بهبود قابلیت هضم مواد مغذی از طریق تولید آنزیم های
  • تثبیت فلور روده از طریق تحریک لاکتوباسیل های با منشا داخلی
  • توقف رشد باکتری های بیماری زا در روده
  • افزایش جذب مواد مغذی
  • افزایش سلامت شکمبه
  • افزایش توسعه شکمبه
  • کاهش اثرات تنش های مختلف مانند واکسیناسیون و شاخ سوزی
  • کاهش اثرات مضر تنش گرمایی
  • پیشگیری و کنترل اسهال
  • تقویت سیستم ایمنی
  • افزایش اشتها و بهبود عملکرد رشد
  • کاهش دوره شیرخوارگی

 

آگرین گارد به شيوه‌هاي زير عمل مي‌كنند

  • رقابت بر‌سر مواد غذايي
  • رقابت برسر چسبيدن به ديواره روده
  • برانگيختن ايمني
  • اثرضد ميكروبي مستقيم
  • بهترشدن گوارش

 

ترکیبات:

لاکتوباسیلوس پلانتاروم، لاکتوباسیلوس بولگاریکوس، لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، لاکتوباسیلوس رامنوسوس، بیفیدوباکتریوم بیفیدوم، استرپتوکوکوس ترموفیلوس، انتروکوکوس فاسیوم

Total Count۱ = ×۱۰8CFU/Kg

حامل دکستروز

 

توصیه مصرف:

گوساله:

از زمان تولد تا شیرگیری در شرایط عادی 1- 3 گرم در روز

                               در شرایط تنش 3 تا 6 گرم در روز

در تلیسه و گاو: 200 گرم در هر تن کنسانتره

 

 

برای دریافت کاتالوگ کلیک کنید: agringard.pdf