کیفیت شیر خشک را از طریق ذخیره مناسب تضمین کنید

شیر منبع مواد مغذی در گوساله های تازه متولد شده است. زمانیکه شیر مادر دردسترس نیست از جایگزین شیر استفاده می‌شود

شیر منبع مواد مغذی در گوساله‌های تازه متولد شده است. زمانیکه شیر مادر دردسترس نیست از جایگزین شیر استفاده می‌­شود. برای تضمین رشد مناسب و سلامت گوساله‌­های جوان مهم است که شیر خشکی با کیفیت تهیه شود و ذخیره مناسب این محصول یک عامل کلیدی برای موفقیت است.

نکاتی که باید در نگهداری در نظر گرفته شود:

بهار، تابستان و پاییز عموما میزان متوسط رطوبت بالا است و تغییرات دمایی زیادی وجود دارد. جایگزین شیر ذخیره شده در مکان‌هایی بدون کنترل دما و رطوبت ممکن است رطوبت جذب کنند که که باعث متراکم شدن و توده ای شدن محصول می‌­شود.

این توده ها می‌تواند مشکلات زیادی مانند:

  • افزایش کپک
  • اکسید شدن چربی
  • فساد (بر طعم ، بو و ارزش تغذیه ای جایگزین شیر تاثیر می‌گذارد)

 همچنین مشکلاتی را در کار کردن با محصول:

در زمان اندازه گیری

مخلوط کردن، و استفاده ایجاد می­‌کند.

* محصول باید در فضایی نگهداری شود که دمای آن بین 5 تا 20 درجه است و حداکثر 60 درصد یا کمتر رطوبت دارد. محلی که دارای کولر باشد احتمالا جای مناسبی برای نگهداری این محصول است.

برای حداکثر کردن تازه بودن محصول باید سیستم ورودی اول خروجی اول در انبار استفاده شود، یعنی محصولی که اول وارد انبار شده است اول مصرف شود.

متوسط طول مدت نگهداری شیر خشک در شرایط نگهداری ایده‌آل تقریبا 6 ماه است.

سایر توجهات برای نگهداری شامل:

دور نگه داشتن از محل های پر رطوبت مانند مناطق نزدیک منابع آب یا محل‌های خروج آب است.

بطور مستقیم کیسه های شیر خشک را مستقیما در محل نگهداری گوساله‌ها نگه ندارید، زیرا گوساله‌ها گرما و رطوبت تولید می‌کنند.

ترجیحا از یک وسیله مانند گیره یا وزنه برای نگه داشتن کیسه های باز شده بین زمان های مصرف استفاده کنید.

برای حداقل کردن مواجهه با رطوبت و حشرات. ضروری است که مواجهه با حیوانات ناقل مانند: موش‌ها، گربه‌ها، پرندگان و غیره حداقل شود، همراه با جلوگیری از رطوبت از طریق بستن یا پایین آوردن سر کیسه‌ها زمانیکه از آنها استفاده نمی‌کنید.

بر روی یک پالت آنها را نگهداری کنید بطوریکه بطور مستقیم روی زمین قرار نگیرند و به منظور حداقل کردن جذب رطوبت و حداکثر کردن کنترل حیوانات موذی با یک یا چند اینچ فاصله از دیوار قرار دهید.

کاهش فشار بر محصول از طریق جلوگیری از قرار دادن زیاد آنها روی یکدیگر. در ماه های سرد، باید شیر خشک را یک یا دو روز قبل از مصرف به یک اتاق گرمتر ببرید که اجازه بدهد تا شیر خشک به دمای اتاق برسد قبل از اینکه مصرف شود.

استفاده از محصولات ذخیره شده:

تمام کیسه ها باید قبل از مصرف برای رنگ، بو و تاریخ انقضا بررسی شوند. در حالت ایده آل جایگزین شیر دارای رنگ برنزه سبک است که بوی مطبوعی دارد.

ولیکن، اگر پودر دارای رنگ قهوه ای متمایل به نارنجی باشد و بوی کارامل داشته باشد ممکن است که دچار واکنش قهوه ای شدن میلارد شده باشد (قهوه ای شدن غیر آنزیمی).

این واکنش به علت حرارت زیاد در طول نگهداری محصول اتفاق می‌افتد. در نتیجه، کیفیت و خوش خوراکی محصول کاهش می‌یابد.

اگر رنگ خوب باشد اما بوی خوبی نداشته باشد (مانند بوی رنگ، چمن، خاک رس یا گازوئیل) چربی داخل محصول احتمالا فاسد شده است.

بطور خلاصه، تهیه شیر خشکی که کیفیت خوبی داشته باشد، عاری از آلودگی باشد و به خوبی ذخیره شده باشد می تواند به موفقیت شما در پرورش گوساله کمک کند.

 

گروه علمی شرکت آگرین تک

  • تعداد بازدید: 489

دیدگاه ها

نظر شما پس از تایید مدیردر سایت نمایش داده می شود