پادکست شماره صد و پنجاه و پنج
پادکست شماره صد و پنجاه و پنج
🎧 رادیو سها آگرین تک
پادکست صد و پنجاه و پنج
🔻موضوع: دستورالعملهای کارشناسان اروپایی برای دوره خشکی موفق- بخش اول
🔺هرهفته شنبه ها شنونده باشید
بعد از دوره شیردهی، یک دوره 40 تا 60 روزه بدون تولید شیر به غدد پستانی اجازه می دهد تا برای دوره شیردهی بعدی آماده شوند و سلول های ترشح شیر را بازسازی کنند. به همین دلیل قطع تولید شیر به صورت مصنوعی در مدت دو ماه مانده به زایش در مزارع شیری انجام می شود که به آن خشک کردن گفته می شود. ولیکن بسیاری از گاوها در زمان خشک کردن شیر زیادی تولید می کنند که این موضوع میتواند منجر به ایجاد عفونت های پستانی در دوره خشکی شود، بطوریکه نشت شیر از پستان در روزهای بعد از اخرین وعده شیردوشی می تواند به تشکیل محافظ کراتین انتهای سرپستانک اسیب بزند. علاوه بر این تجمع و افزایش شیر در پستان در روز خشک کردن می تواند منجر به تغییر در غدد پستانی و ایجاد تورم و درد و عدم آسایش در گاوهای شیری شود. به همین دلیل محققان زیادی به بررسی روش های مختلف خشک کردن از جمله تغییر جیره، حذف آب، کاهش تعداد وعده های شیردوشی، استفاده از ضدالتهاب های خاص و ... پرداخته اند. هدف تمام این تغییرات کاهش سطح تولید دام ها و جلوگیری از ایجاد عفونت های جدید داخل پستانی و حتی بهبود عفونت های قبلی می باشد.
#سها_آگرین_تک #رادیو_آگرین_تک #پادکست #دپارتمان_علمی_گروه_محسنیان #پادکست_علمی #گاو_شیری #صنعت_گاو_شیری #آگرین_تک #مطالب_علمی #رادیو #مطالب_کاربردی #گوساله #علوم_دامپروری #گاوداری #رادیو_آگرین #گاودار #دامدار #گاو #پرواربندی #شیر #افزودنی_های_خوراک #جیره #تغذیه_گاو_شیری
بیش از ۲ سال قبل