مقالات

مطالب مربوط به :

تیمار حرارتی آغوز در دمای 60 درجه سانتی گراد، ایمونوگلوبولین های آغوز را کاهش می دهد اما ایمونوگلوبولین های سرم و پروتئین کل سرم را افزایش می دهد-یک متاآنالیز

گوساله ها هیپوگاماگلوبولینمی به دنیا می آیند. بنابراین، ایمنی گوساله تازه متولد شده متکی به بلع و جذب آغوز است که ...

تأثیر تغذیه آغوز تازه از مادر یا آغوز منجمد بر میکروب های شاخص روده و پاسخ التهابی در گوساله های نوزاد

هدف از این مطالعه ارزیابی ظرفیت سلول‌های آغوز برای تعدیل کلونیزاسیون میکروبی روده، فعالیت پاسخ التهابی و ...

متاآنالیز تاثیر متیونین محافظت شده در شکمبه بر تولید و ترکیب شیر گاوهای شیری

هدف از این مطالعه بررسی تأثیر متیونین محافظت شده در شکمبه (RPM) بر تولید و ترکیبات شیر گاوهای شیری با استفاده از ...

استراتژی های تغذیه ای موثر برای کاهش متان در گاوهای شیری

تحقیقات فشرده در دهه گذشته منجر به درک بهتر عوامل محرک انتشار متان (CH4) در نشخوارکنندگان شده است.

اثر افزایش پروتئین جیره با نسبت لیزین- متیونین ثابت بر تولید و جریان نیتروژن غیر آمونیاکی به هزارلا در گاوهای شیری

هشت گاو شیرده با 4 جیره تغذیه شدند که در آن پروتئین خام جیره (CP) در نسبت های تقریباً 2 درصدی از 11 به 17 درصد با ...

اثرات تعادل نیتروژن شکمبه بر دریافت، قابلیت هضم مواد مغذی، فعالیت جویدن، و تولید و ترکیب شیر در گاوهای شیری با منابع پروتئینی جیره متفاوت است.

هدف مطالعه اثرات متقابل تعادل نیتروژن شکمبه و منبع پروتئین جیره بر مصرف خوراک، قابلیت هضم ظاهری فعالیت خوردن و ...

جیره های متفاوت از نظر نسبت سیلاژ سورگوم شیرین به سیلوی ذرت برای گاوهای شیرده- مصرف خوراک، تولید شیر، بیوشیمی خون، تخمیر شکمبه و جامعه میکروبی شکمبه

هدف از این مطالعه بررسی اثرات جایگزینی نسبی سیلاژ ذرت (CS) با سیلاژ سورگوم شیرین (SS) در جیره غذایی گاوهای شیرده بر ...

دستیابی و اندازه گیری تراکم سیلو

موضوع تراکم سیلو در چند دهه اخیر توجه زیادی را به خود جلب کرده است، اما به دلیل نقش آن در ...

ارزیابی مصرف خوراکی تانن شاه بلوط در پیشگیری از اسهال گوساله

ما اثرات پیشگیرانه تجویز خوراکی تانن شاه بلوط (Castanea sativa) را همراه با اثر متابولیکی بالقوه آن بر اسهال گوساله ...

تغذیه الکترولیت خوراکی مبتنی بر استات در مقایسه با تغذیه با الکترولیت خوراکی مبتنی بر بیکربنات، پتانسیل رشد باکتری اشرشیاکلی را در شیردان گوساله‌هایی که تنها با الکترولیت‌های خوراکی تغذیه می‌شوند، کاهش می‌دهد

محلول های الکترولیت خوراکی (OES) یک روش درمانی رایج در مزرعه برای برقراری مجدد هیدراتاسیون و تعادل الکترولیت در ...

اثرات سولفات روی و سولفات روی پوشش داده شده بر عملکرد شیردهی، هضم مواد مغذی و تخمیر شکمبه گاوهای شیری هلشتاین

این مطالعه به منظور بررسی اثرات سولفات روی (ZS) و مکمل ZS پوشش داده شده (CZS) بر عملکرد شیردهی، قابلیت هضم مواد مغذی و..

اثرات جایگزینی نمک های معدنی مواد معدنی کم مصرف با مواد معدنی آلی در جیره های قبل و بعد از زایمان بر رفتار تغذیه، تخمیر شکمبه و عملکرد گاوهای شیری

هدف ما ارزیابی اثرات جایگزینی کامل نمک های معدنی مکمل مواد معدنی کم مصرف (STM) توسط مواد معدنی آلی (OTM) در ...

جلوگیری از رسوب چربی در پستان

در سال های اخیر توجه قابل توجهی به رساندن مواد مغذی بیشتر به گوساله ها و تلیسه ها و در نتیجه دستیابی به ...

ارزیابی اثر دانه ذرت ریز آسیاب، خشک رول شده و کرامبل بر عملکرد، رفتار تغذیه ای و هضم نشاسته در تلیسه های شیری هلشتاین

روش‌های فرآوری ذرت شامل ریز آسیاب (FGC)، خشک رول شده (DRC) و کرامبل (CRC) برای تعیین اثرات آنها بر ...

اثرات مکمل گلوتامات محافظت شده در شکمبه در طول دوره پیرامون زایمان بر قابلیت هضم، التهاب، پاسخ های متابولیکی و عملکرد در گاوهای شیری

هدف از این مطالعه ارزیابی اثرات تغذیه گلوتامات محافظت شده در شکمبه در طول دوره پیرامون زایمان بر قابلیت هضم ظاهری ...

مکمل گلوکز محافظت شده از شکمبه در گاوهای شیری دوره انتقال الگوهای تخمیر را تغییر می دهد و ایمنی مخاطی را تقویت می کند

دستکاری جیره های قبل از زایش، مانند تغذیه گلوکز محافظت شده در شکمبه (RPG)، به طور مثبت به عنوان یک استراتژی برای ...

مدیریت گوساله ها و تلیسه های شیری در زمستان

توجه به مدیریت گوساله شیری و تلیسه برای حفظ نرخ رشد، به حداقل رساندن مشکلات بهداشتی و بهینه سازی سودآوری فعلی و آتی مزرع

تسهیل سازگاری متابولیکی در گاوها

تعادل منفی انرژی، که در حوالی زایش رخ می دهد، شایع ترین اختلال متابولیک در گاوهای شیری است.

مرزهای جدید در تغذیه گوساله و تلیسه - از آبستنی تا بلوغ

تغذیه گوساله های شیری به طور سنتی یکی از نادیده گرفته ترین جنبه های مدیریت گاوداری است، علیرغم تأثیر زیاد آن بر ...

رشد، تولید شیر، عملکرد تولیدمثلی و ماندگاری تلیسه های شیری متولد شده از مادرهای 2 ساله یا مادرهای با سنین متفاوت

نگهداری تلیسه های جایگزین که نتاج گاوهای شکم اول بوده اند که با تلقیح مصنوعی ابستن شده اند، نرخ بهره ژنتیکی را ...

کاهش میزان پروتئین قابل متابولیسم- اثرات بر تولید شیر، متابولیت های خون و سلامت در گاوهای شیری اوایل شیردهی

هدف ما ارزیابی اثر میزان پروتئین قابل متابولیسم (MP) بر تولید شیر، متابولیت‌های خون و سلامت گاوهای شیری اوایل شیردهی بود

تأثیر تغییر سطح پروتئین خام جیره بر مصرف خوراک، قابلیت هضم مواد مغذی، تولید شیر و کارایی مصرف نیتروژن توسط گاوهای هلشتاین شیرده

اثر سطح پروتئین خام جیره (CP) بر مصرف، قابلیت هضم، تولید شیر و کارایی مصرف نیتروژن (N) مورد بررسی قرار گرفت.

اصول جایگاه برای موفقیت گاوهای دوره انتقال

هنگام انتقال از دوره خشکی به شیردهی، گاو تغییرات زیادی را تجربه می کند. یکی از راه هایی که می توانیم به گاوها در ...

تراکم جایگاه پیرامون زایش بر رفتار خوابیدن و نشخوار گاوهای هلشتاین و عملکرد هفته اول گوساله تأثیر می گذارد

این مطالعه با هدف بررسی تأثیر تراکم بر رفتار، بهره‌وری و متابولیسم گاوهای هلشتاین حین زایمان و ...

متاآنالیز رفتار نشخوار و ارتباط آن با تولید شیر و چربی شیر، pH شکمبه و قابلیت هضم در گاوهای شیرده

زمان صرف شده برای نشخوار تحت تأثیر جیره غذایی است و محیط شکمبه را تحت تأثیر قرار می دهد.

​سلامت و رفاه پستان گاو خشک و شیری- اثرات روش های مختلف قطع شیردوشی

قطع شیردوشی در پایان شیردهی یک روش معمول مدیریتی در گله های شیری است و اهمیت دوره خشکی برای تولید شیر و سلامت پستان از..

ارتباط بين طول دوره خشکي و زمان حذف و آبستنی در شيردهي بعدي

ارتباط بين طول دوره خشکي (DPL) و زمان حذف و آبستنی در شيردهي بعدي ممکن است براي طول دوره بهينه اقتصادي دوره خشکی ...

اثرات سطح تغذیه، دفعات شیردوشی و تزریق کابرگولین بر مصرف خوراک، تولید شیر، نشت شیر و ویژگی های بالینی پستان در طول دوره خشک شدن در گاوهای شیری

استراتژی‌های خشک کردن ناگهانی و تدریجی با کاهش سطح تغذیه، کاهش دفعات شیردوشی و تجویز یک آگونیست دوپامین پس از ...

عملکرد، رشد ساختاری و قابلیت هضم گوساله‌های هلشتاین تغذیه شده با مقادیر مختلف شیر از طریق روش‌های افزایشی/کاهشی یا متداول

مصرف شیر در اوایل زندگی می تواند بر بقا و بهره وری آتی تلیسه های جایگزین تأثیر بگذارد.

افزودن دانه کلزا بر ترکیب اسیدهای چرب شیر گاو تأثیر می‌گذارند- یک متاآنالیز

شیر و محصولات لبنی همراه با چربی های حیوانی منابع اصلی اسیدهای چرب اشباع نامطلوب (SFA) در رژیم غذایی انسان هستند.

تنش گرمایی در دوره انتقال با اختلال در تولید، تولیدمثل و بقا در گاوهای شیری مرتبط است

اهداف این مطالعه، تعیین ارتباط قرار گرفتن در معرض تنش گرمایی (HS) در طول دوره انتقال با تولید، سلامت، تولیدمثل و ...

تغذیه طولانی مدت با شیر انتقالی به مدت 3 هفته رشد را بهبود بخشید و حساسیت به اسهال را در گوساله های ماده هلشتاین تازه متولد شده کاهش داد

گوساله های شیری ممکن است از افزایش مدت زمان تغذیه با شیر انتقالی برای افزایش عملکرد و سلامت در اوایل زندگی سود ببرند.

تأثیر محیط اجتماعی بر رفتار ایستادن و ایجاد ضایعات سم

هدف اصلی این مطالعه تجربی آینده‌نگر ارزیابی چگونگی تأثیر محیط اجتماعی پس از زایمان بر رفتار ایستادن در ...

اثرات بین نسلی استرس گرمایی مادر در اواخر آبستنی بر تولید، باروری و صفات طول عمر گاوهای شیری

این مقاله تحقیقاتی بر اثرات استرس گرمایی با تأخیر زمانی (HS) از دیدگاه بین نسلی تمرکز دارد.

اثرات افزودن اسیدهای چرب با زنجیره متوسط بر عملکرد و تخمیر شکمبه گاوهای شیرده هلشتاین

اسیدهای چرب با زنجیره متوسط (MCFAs) دارای خواص ضد میکروبی هستند و بسته به دوز آن اثرات منفی یا مثبتی بر ...

تغذیه طولانی مدت با شیر انتقالی به مدت 3 هفته رشد را بهبود بخشید و حساسیت به اسهال را در گوساله های ماده هلشتاین تازه متولد شده کاهش داد

گوساله های شیری ممکن است از افزایش مدت زمان تغذیه با شیر انتقالی (TM؛ دو تا شش شیردوشی پس از زایمان) برای ...

اثر تغذیه آغوز از یک مادر یا آغوز مخلوط بر ایمنی مادری در گوساله های شیرخوار

نقش مدیریت آغوز در ایجاد حفاظت ایمونولوژیک کافی برای گوساله های نوزاد به طور گسترده مورد بررسی قرار گرفته است و ...

اثر استارتر پلت در مقابل آسیاب با یا بدون علوفه بر گوساله های شیرخوار

هدف از این مطالعه بررسی تأثیر شکل فیزیکی استارتر و گنجاندن علوفه در جیره گوساله‌های شیرخوار بر ...

تأثیر نوسان میزان پروتئین خام جیره بر تولید، هضم مواد مغذی، متابولیت های پلاسما و ترکیب بدن در گاوهای شیری شیرده

ما این فرضیه را مطرح کردیم که گاوهای شیری با نوسان میزان پروتئین قابل متابولیسم (MP) و پروتئین خام (CP) با ...

تاثیر کوتاه مدت 3 نیترواکسی پروپانول بر ماده خشک مصرفی گاوهای شیری

موضوع این مطالعه بررسی تاثیر 3 نیترواکسی پروپانول (3-NOP) به عنوان کاهنده تولید متان بر مصرف کوتاه مدت ماده خشک در ...

بیان کارایی تولید شیر توسط اعداد

به عنوان یک تولید کننده شیر، شما باید مزرعه خود را از بسیاری جهات به طور منظم ارزیابی و تجزیه و تحلیل کنید.

بهبود میزان چربی شیر

مهم نیست که شما به کدام کارخانه شیر می فروشید، تولید چربی بر قیمت شیر شما تأثیر می گذارد.

انتشار متان، تولید شیر و ترکیب شیر گاوهای شیری مصرف کننده 3 نیترواکسی پروپانول

این مطالعه تاثیر 3 نیترواکسی پروپانول (3-NOP) بر تولید متان، تولید و ترکیب شیر گاوهای هلشتاین را بررسی می کند.

آسایش گاو و چرا مهم است

گاو راحت گاوی است که کیفیت زندگی خوبی را تحت نظر ما داشته باشد. راحتی گاو به رفاه عمومی گاو از جمله نیازهای ...

اثرات ضد تولید متان مکمل نیترات در گاو- فراتحلیل

افزودن نیترات به جیره با رقابت با متانوژن ها برای هیدروژن موجود از طریق کاهش آمونیاک شکمبه، یک استراتژی ...

اثرات دفعات تغذیه و مکمل روغن بر رفتار تغذیه، تخمیر شکمبه ای، قابلیت هضم، متابولیت های خون و تولید شیر در گاوهای اواخر شیردهی که از جیره با علوفه بالا استفاده می کنند

بسیاری از تولیدکنندگان شیر مشتاق هستند برای کاهش هزینه های تولید، فقط یک بار در روز گاوهای کم تولید اواخر شیردهی را ...

واکنش تولید شیر به تغییر نسبت جیره ای اسیدهای پالمیتیک و اولئیک با سطح تولید شیر در گاوهای شیری تفاوت می کند

ما اثر تغییر نسبت جیره ای اسید پالمیتیک و اولئیک بر واکنش های تولیدی گاوها با دامنه گسترده تولید شیر ...

مدیریت جیره ای برای هیپوکلسیمی تحت بالینی با زئولیت A

محققان در کرنل یکی دیگر از ابزارهای غذایی را شناسایی کرده اند که متخصصان تغذیه و تولیدکنندگان شیر می توانند از ...

متابولیسم، درمان کتوز و تولید شیر پس از استفاده از گلیسرول در گاوهای شیری- یک بررسی

گلیسرول اگرچه یک ماده غذایی جذاب برای گاوها است، همچنین یک محصول جانبی است که طیف گسترده ای از کاربردهای صنعتی دارد.

گاوها کلسیم خود را در شیر می ریزند

هنگام زایش، گاوها در تعادل منفی کلسیم قرار می گیرند. دلیل آن این است که آنها به معنای واقعی کلمه از ...

جستجوگر آرشیو
  • از
  • تا