چک لیست کنترل هزینه ها

در شرایط بحرانی، همه دامدارها بر اینکه چگونه می توانند هزینه ها را کم نگه دارند تمرکز می کنند.

در شرایط بحرانی، همه دامدارها بر اینکه چگونه می توانند هزینه ها را کم نگه دارند تمرکز می کنند. خوراک بیشترین هزینه را دارد، بنابراین بزرگترین هدف برای کم کردن هزینه ها است

این مشکل دو جنبه دارد:

یک، ما باید دقت داشته باشیم در کنترل هزینه ها بدون اینکه باعث ضرر بلند مدت بر تولید بشود.

دوم، باید بررسی کنیم مواردی را که می توانیم بدون تاثیر بر سود نهایی هزینه های خوراک را کاهش دهیم. .

اگر بتوانیم هزینه خوراک را بدون تاثیر بر تولید کم کنیم برنده هستیم، اما اگر تولید را از دست بدهیم واقعا باخته ایم.

چه کارهایی را قطعا نباید انجام بدهید؟

برنامه های تغذیه ای گوساله ها قبل از شیرگیری را محدود نکنید. عملکرد گاو در کل دوره زندگی در همان دو تا سه ماه اول برنامه ریزی می شود. همین موضوع در مورد گاوهای قبل و اوایل زایش مهم است. نه فقط بر خوراک و تغذیه، بلکه بر آسایش گاوها نیز باید توجه زیادی بشود. از انجام اقدامات مناسب برای کمک به شروع خوب گاوها خودداری نکنید.

چک لیست کنترل هزینه ها :

بالاترین کیفیت علوفه:   ‌

تولید، برداشت و ذخیره مناسب علوفه ها در بالاترین کیفیت فاکتور مهمی در کاهش هزینه ها و حداکثر کردن سود است. برای یافتن راه هایی به منظور بهبود کیفیت علوفه های مصرفی در جیره، سیستم خود را بررسی کنید. از گونه های مناسب ذرت علوفه ای مانند  brown midrib استفاده کنید. حتما برای رسیدن به بهترین سود باید کل سیلوی خود را از این نوع استفاده کنید و استفاده نسبی از آن تاثیر مثبت ندارد. اگر می خواهید برای اولین بار نوع واریته سیلوی ذرت خود را عوض کنید حتما از افراد مسلط بر این موضوع مشورت بگیرید.

سیلوی خود را مدیریت و از اتلاف جلوگیری کنید:

نگهداری و ذخیره سیلاژ ذرت و مدیریت سیلو یکی از بزرگترین چالش ها است و امکان بهبود زیادی دارد. ذخیره مناسب، مدیریت و نرخ مناسب خروج سیلو، سطح تمیز سیلو، پوشش مناسب و قرار دادن پوشش، و مدیریت آب خروجی از سیلو همگی مهم هستند. تلفات سیلو از کمتر از 10 درصد تا بیشتر از 20 درصد گزارش شده است

آنالیز بیشتر خوراک:

یک برنامه برای آنالیز علوفه خود مشخص کنید، و از سایر اقلام خوراکی نمونه بگیرید و آنالیز کنید. مخلوط و ترکیب کردن خوراک باید روزانه بررسی شود. با کسانی که از آنها خوراک و مکمل می خرید در مورد کنترل کیفیت محصولات و نتایج آزمایش های خود صحبت کنید

مجددا دستور و ضوابط مخلوط کردن خوراک و میکسرها را بررسی کنید:

اشتباهی کوچک در وزن کردن ماده ای گران قیمت باعث افزایش هزینه می شود. طرحی برای بررسی مرتب وزن کشی خوراک ها، باعث افزایش و بهبود مدیریت جیره ها می شود. ضوابط مخلوط کردن و بار زدن خوراک ها باید با افراد بررسی شود، برای تضمین اینکه جیره به صورت یکنواخت ترکیب و توزیع می شود. گرفتن یک نمونه از خوراک آماده شده و چک کردن آن نیز روش مناسبی برای کنترل است

مدیریت پس مانده ها:

بسته به نوع سیستم شما و اندازه آن، استفاده از پس مانده ها می تواند شانسی برای حداکثر کردن کارایی خوراک باشد. خوراک های مانده با کیفیت باید به سطح بعدی در زنجیره تغذیه تغذیه شوند. باید یک آنالیز انجام بدهید که ترکیب خوراک های پس مانده چی هست، و سپس از آنها به عنوان بخشی از خوراک استفاده کنید

تغذیه بر اساس نیاز هر گروه:

جیره نویسی بر اساس نیاز هر گروه اجازه می دهد تا از علوفه ها و اجزا گران قیمت استفاده بهینه تری بکنید. تهیه جیره ها به تعداد بالاتر برای گروه های مختلف ممکن است باعث کاهش هزینه شما بشود. تعداد جیره هایی که می تواند ساخته شود باید براساس ظرفیت مخلوط کردن و بار زدن ماشین الات مزرعه تنظیم شود و اغلب یک محدودیت است اما می تواند باعث کاهش هزینه ها و جیره نویسی اقتصادی بشود

بررسی مجدد تمام اجزا خوراک و ارزش آنها:

تغییرات جیره بدون عواقب نیست، اما تغییر تدریجی و در شرایط سخت اقتصادی می تواند کمک کند. برنامه های جدید جیره نویسی ارزش خوراک ها و اینکه آیا استفاده از این خوراک می تواند باعث بهبود تولید و عملکرد بشود یا نه را به خوبی بررسی می کنند. تمام مواد خوراکی باید مجددا برای لزوم و کارایی آنها بررسی شوند. اگر آنها ارزشی به جیره اضافه کردند آنها را نگه دارید. اگر ارزشمند بودن آنها جای سوال داشت یا سودمندی مشخص و روشنی برای شما نداشتند آنها را حذف کنید

به دقت خرید کنید و در انتخاب فروشنده ها وسواس داشته باشید:

این یک نکته مهم اقتصادی است. تهیه کنندگان و مشاوران شما همگی در این موضوع باید مشارکت کنند. اینکه سوال های مناسب بپرسید و جواب آنها را از مشاوران خود بگیرید و هر کسی نقش خود را به خوبی انجام بدهد کمک می کند که بر این شرایط غلبه کنید

همه تیم خود را به کار بگیرید:

متخصصین تغذیه، مشاورین تغذیه، دامپزشک ها، راننده فیدرها، تیم کشاورزی و انباردارها، همگی نیاز است که به صورت گروهی به کار گرفته شوند. ارتباط خوب و مداوم، اشتیاق حل مشکل و اینکه نظر مشابهی در مورد اهداف داشته باشید یک تیم قوی و کارآمد برای حل مشکل می سازد



گروه علمی شرکت اگرین تک


  • تعداد بازدید: 2446

دیدگاه ها

نظر شما پس از تایید مدیردر سایت نمایش داده می شود